If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки в София са по 20 кинта [/quote:2ykvened]
Съжелявам ама аз не купувам боклуци или от моргата части.
НЕ мога да ти кажа каква марка бяха ролките ама не са от най-скъпите.
Всичко е оригинално. Няма менте.
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки в София са по 20 кинта
Всичко е оригинално. Няма менте. [/quote:2pg93t29]
И как разбра че е оригинално а как разбираш кое е боклук и кое не ако си поддържал преди това таква кола за 2-3 години може и да знаеш кое е боклук и кое не и ти кво си мислиш че аз си купувам части от моргата ли хахахахаха тва вече ме разсмя аз ти казвам че са високи па ти си мисли че си си купил истински части
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки в София са по 20 кинта
Всичко е оригинално. Няма менте.
И как разбра че е оригинално а как разбираш кое е боклук и кое не ако си поддържал преди това таква кола за 2-3 години може и да знаеш кое е боклук и кое не и ти кво си мислиш че аз си купувам части от моргата ли хахахахаха тва вече ме разсмя аз ти казвам че са високи па ти си мисли че си си купил истински части [/quote:3qz6asd6]
На мен не ми трябва да знам кое каква марка е и колко е добро. Има си човек за това който ми казва това е добро това е боклук. Ще взема това еди си колко струва и него ще ти сложа на колата. На мен не ми се налага да мисля и да гледам. Предполагам човека който ми казва кое какво е и с какво е по добро си разбира от работата и знае за какво става въпрос
Поздрави
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Само не разбрах, има по-евтини и по-скъпи *оригинални* ролки ? Все си мислех, че оригиналните резервни части немат разновидности, амааа аз кво разбирам. Нали и аз фиорела ползвам Та кои са арните ролки ? Мойте беха у некви грозни кутиики сиви едни така и пише ФИАТ Ланчиа Алфа Ромео, ама пълни ментаци. Имаше и некоя и друга различна де от по-арните
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Ако наситина тоя дето ти продава ролки на такива цени не те е поизлyгал , би трябвало да са SKF
Цитат:
Ролки: едната беше 55 лева-май, а другата 75 лева
Ако наситина тоя дето ти продава ролки на такива цени не те е поизлyгал , би трябвало да са SKF
Цитат:
Ролки: едната беше 55 лева-май, а другата 75 лева
хахаха кви са тия цени бе колега???
Ремък - 11лв
Ролка - 9.50.... са незнам колко са оригинални, но да приемем че не са и оригиналните са на двойна, аиде тройна цена.... каде отива6 ти......
Comment